Amande Restaurant

Amande Restaurant

Restaurant Amande v sobě spojuje několik unikátních konceptů, které poskytnou vaším smyslům dokonalé zážitky. Obklopeni mandloňovými sady ze 17. století servírujeme vrcholnou gastronomii jižní Moravy s prvky té francouzské. Ne každý ví, že Francouzi zanechali na jižní Moravě nesmazatelnou historickou stopu.

 Husova 8, 693 01 Hustopeče       +420 774 662 607        Otevírací doba



Zážitkové

mandlové menu

Zážitkové mandlové menu Restaurace Amande

STUDENÝ Předkrm

Terinka z kuřecího masa s mandlemi a mandlovým krémem

Polévka

Kuřecí consommé se zeleninou a mandlovým knedlíčkem

TEPLÝ PŘEDKRM

Rýžová kroketa s mandlemi na salátku

Hlavní choD

Vepřová panenka sous-vide s fenyklem a mandlovým pyré

Dezert

Mandlové mascarpone s chipsem a pomerančovým gelem

Cena 490 Kč / osoba

Jídla pro Vás připravuje tým pod vedením šéfkuchaře Viléma Harašty.

_
+420 774 662 607
info@centro.cz
Husova 8, 693 01 Hustopeče

Objevte kouzlo

Amande

Název Amande (francouzsky mandle) se nabízel prakticky sám. V Hustopečích jsou největší mandloňové sady ve střední Evropě a mandle se také často promítají v pokrmech, např. sladká specialita v nové nabídce je Mandlovník by Amande.

Prostory restaurace jsou klimatizované a nabízí posezení pro až 80 osob. V letních měsících kapacitu restaurace navyšuje přilehlá terasa s pergolou, s romantickým osvětlením pro dokonalé letní večery.

Těšíme se na vás!

 

objevte-kouzlo-amande

Objevte kouzlo Amande

Stálá

nabídka

Restaurant Amande s jedinečným konceptem a nabídkou jídel, která vznikla pod taktovkou výborných šéfkuchařů,
milovníků a znalců francouzské kuchyně a zároveň zastánců moderních trendů v gastronomii.

Snoubení

Tradice a neotřelého stylu

Hlavní výsadou naší nově otevřené restaurace bude snoubení tradičních surovin z jižní Moravy, připravovaných dle soudobých trendů francouzské kuchyně a tradiční moravská jídla doplněná o neotřelé přílohy ve francouzském stylu. Hosté se mohou samozřejmě těšit na perfektní servis a výborná vína z jižní Moravy i Francie.

Luboš Doležal
Ředitel Hotelu

Snoubení tradice a neotřelého stylu

Vilém Harašta - šéfkuchař

Šéfkuchař

Vilém Harašta

V předchozích letech čerpal zkušenosti z pozic kuchaře i šéfkuchaře v několika známých restauracích (např. Vinum Coeli Dolní Kounice, Restaurant U Kastelána Brno či Borgo Agnese Brno). S hlavou plnou nápadů a snahou nabídnout nejlepší pokrmy na jih od Brna nyní vede tým kuchařů Wine Wellness Hotelu Centro. Je pro něj výzvou využívat moderní technologie, suroviny jižní Moravy, regionální francouzské potraviny a vytvářet neotřelé chuťové kompozice. A jeho motto?: „Moderně, jednoduše a z kvalitních surovin, ať už jde o jakoukoliv kuchyni.“

Kontakt

Rezervace míst v restauraci:
+420 774 662 607 (hotelová recepce)

Snídaně
7.00 – 10.00

Hotelové lobby 
9.30 – 22.00

Amande restaurant
Ne-Čt 11.00 – 22.00
Pá-So 11.00 – 23.00

Husova 8, 693 01 Hustopeče
info@centro.cz

F&B manager:
Jaroslav Brečka, +420 724 547 173

Amande Restaurant