Cena za menu I.: 185 Kč (160 Kč bez polévky)
Cena za menu II.: 205 Kč (180 Kč bez polévky)
Polévka bez hlavního chodu: 50 Kč
K menu nabízíme džbán pramenité vody.

Pondělí29. 4. 2024

Drůbeží vývar s nudlemi

I. Těstovinový salát s kuřecím masem, sýrem, zeleninou a jogurtovým dresinkem
II. Křenová omáčka, farmářské uzené maso, náš houskový knedlík

Úterý30. 4. 2024

Žampionový krém

I. Halušky s tuřanským zelím a oravskou slaninou
II. Pečené kuřecí stehno na paprice, těstoviny fusilli

Středa1. 5. 2024

Státní svátek

Dnes vám nabídneme jídla ze stálého a sezónního menu

Čtvrtek2. 5. 2024

Kapustová polévka

I. Čočka na kyselo, grilovaná klobása, okurky, křupavá cibulka, čerstvý chléb
II. Smažená vepřová játra, bramborový salát s majonézou

Pátek3. 5. 2024

Uzená polévka s kroupami

I. Naše Tagliolini s bazalkovým pestem, uzenými mandlemi a parmezánem
II. Steak z krkovice zapečený cibulovou krustou s modrým sýrem, pečené brambory, salát Coleslaw

K polednímu menu dále nabízíme:
PŘEDKRMY
Hovězí carpaccio, salsa ze sušených rajčat, sýr Gran Moravia 275 Kč
POLÉVKY
Hráškový krém, fenykl, řeřichový olej 125 Kč
Kulajda, vejce 63, restované lišky 125 Kč
Drůbeží consommé, trhané kuřecí maso a kořenová zelenina  115 Kč
HLAVNÍ CHODY
Grilovaná vepřová panenka, mandlová krusta, pyré z mladého špenátu a brambor, cukrový hrášek, tymiánový demi-glace 345 Kč
Svíčková hovězí pečeně, brusinkové chutney, lázeňský knedlík s farmářskou slaninou 295 Kč
Caesar salát, grilované kuřecí maso, máslové krutony a parmezán 275 Kč
Seznamte se s celou nabídkou
Restaurace Amande
za gastronomií i výborným vínem
Pro inspiraci nechodíme daleko. Ochutnejte jídla z tradiční české kuchyně a z lokálních surovin. A nezapomeňte si nechat doporučit některé z vín od místních vinařů.
Restaurace Amande