Rezervace
+420 774 662 607

Za zážitkovou gastronomií
i večer na pivo

Poctivá a chutná jídla připravená z lokálních a sezónních surovin. Domácí dezerty od naší cukrářky i skvělá vína od jihomoravských vinařů.

Při sestavování menu nechodíme pro inspiraci daleko, rozhlížíme se kolem sebe a vybíráme ze surovin typických pro tento kraj a roční období. Ochutnejte třeba čerstvé ryby z Pohořelic nebo sýry z farmy kousek pod Pálavou.

Kdy k nám můžete zavítat?
Po-Čt:
10.00 – 21.00
Pá-So:
10.00 - 22.00
Ne:
10.00 - 21.00
Najdete nás na adrese Husova 8, jen pár kroků od hustopečského Dukelského náměstí.
Polední menu
které zasytí, ale neutlumí po zbytek dne
Dnes podáváme:

Česnekový krém s chlebovými krutony  

I. Naše Tagliolini Carbonara s pancettou a sýrem Gran Moravia
II. Holandský řízek s ementálem, bramborové pyré, okurkový salát

Jak se u nás líbilo ostatním
Musím opravdu pochválit kuchaře.. Jídlo je opravdu výborné.. Jak chuťově tak i jeho vzhled je opravdu nádherný.. Byli jsme tu tři dny a od snídani až po večeře nebylo jediné jídlo které by nám nechutnalo nebo nás neokouzlilo.. Pokoje jsou opravdu čisté a personál je také velice příjemný a ochotný.. Není nic co bych tu vytkla..
Wellness také na jedničku.. Všem doporučuji se tady zastavit..
Edit B., Facebook
Moderní restaurace s pozorným personálem a skvělým jídlem. Během pobytu v hotelu jsme zde měli bohaté snídaně. K odpolední kávě je výběr nevšedních a výborných dezertů. Jídelní lístek nabízí nevšední kombinace jídel a chutí. Vždy jsme byli spokojení.
Jolana235, TripAdvisor
Ani pivo ze sedmého schodu nechutná tak dobře…

… jako to orosené z naší plzeňské Pivnice Panský dvůr. Standardně máme v nabídce jedenáctku i dvanáctku, na čepu se ptejte také po pivním speciálu: vždy nějaký čepujeme.

Kdy k nám můžete zavítat?

Ne-Útzavřeno
St-Čt16.00 – 23.00 hod
Pá-So16.00 – 24.00 hod

 

K pivu si objednejte třeba námi nakládané sýry nebo domácí tyčinky přímo z naší pece! Velký hlad zažene hovězí tatarák s topinkami nebo pečené vepřové.

Nabídka pivnice
Nejen pro dobrou snídani

Ochutnejte z naší kuchyně exkluzivní edici marmelád z 80% hroznové šťávy. Vybírat můžete hned z několika neotřelých příchutí. Bez zbytečných konzervantů a éček.

Všechny produkty
Cateringové služby
pro každou příležitost
Narozeninová party se servisem barmana, svatební oslava s tradiční svíčkovou, firemní piknik mezi mandloněmi nebo vinicemi. Nejsme jenom hotel se skvělou restaurací a příjemným wellness! Máme tým šikovných kuchařů a lidí na svém místě, kteří za vámi přijedou k jakékoliv pro vás významné události.
Poptat catering